Friday, July 19
Shadow

7 invasive insektarter funnet i Indiana


Smithsonian Institute anslår at det til enhver tid lever 10 kvintillioner insekter på planeten Jorden som gjør insektting. Noen av dem er gunstige for økosystemet vårt. Bier pollinerer for eksempel blomster, mens andre, som mantiser og marihøner, lever av andre skadedyr, som bladlus, som kan ødelegge grønnsakshagen din eller andre planter. Men som nesten alt annet på denne planeten vi lever på, for alle gode ting, er det dårlige ting som ikke har noen annen hensikt enn å ødelegge alt i deres vei. Insekter er ikke annerledes, og ifølge US Department of Agriculture (USDA) bør noen typer av disse insektene som bor i Indiana behandles hvis du står ansikt til ansikt med dem.

7 typer invasive insekter i Indiana som kan skade avlinger og andre planter

Invasive arter, i dette tilfellet insekter, er arter som ikke er hjemmehørende i USA. De kommer ofte inn i landet ved å føre inn landbruksimport fra andre land. Noen typer gress og andre planter regnes også som invasive arter. Selv om USDA har inspektører som har som jobb å prøve å fange dem når de kommer inn i landet og ødelegge dem før de har en sjanse til å spre seg, er det umulig å fange dem alle.

USDA anslår at kostnadene for avlingstap og skogproduksjon på grunn av invasive arter er rundt 40 dollar per milliard hvert år. Dette tallet inkluderer ikke mengden penger brukt av bønder og offentlige etater for å prøve å utrydde arten når de er på et gitt sted. område.

7 Indiana invasive insekter du bør drepe umiddelbart hvis du ser dem

I et forsøk på å informere publikum om invasive arter som finnes i staten deres, tilbyr USDA en “Pest Tracker” på sin nettside, hvor du ganske enkelt klikker på statens navn i rullegardinmenyen. for å se bilder av ulike insekter og ugress, sammen med beskrivelser av plantelivet de retter seg mot og skadene de kan forårsake hvis de ikke behandles.

[Sources: USDA Animal and Plant Health Inspection Service / Smithsonian Institute / Brittanica / Indiana Department of Natural Resources]

Sjekk ut: Fantastiske bilder av dyr fra hele verden

Fra beitende tibetanske antiloper til migrerende monarksommerfugler, disse 50 dyrelivsbildene fra hele verden fanger dyrerikets fantastiske ynde. Det utviklende galleriet beveger seg sekvensielt fra luft til land til vann og inneholder fugler, landpattedyr, vannlevende liv og insekter mens de jobber i par eller grupper, eller noen ganger alene.