Friday, July 19
Shadow

Det voksende skadedyrbekjempelsesselskapet Kapture i Nord-Jersey hedrer topputøvere


Emne: AWD

Selskapet kunngjorde prestasjonspriser for individuelle og organisatoriske bidrag

GAMLE TAPPAN, NJ, 4. januar 2023 /PRNewswire-PRWeb/ — Kapture Pest Control, et lokalt skadedyrbekjempelsesselskap, har annonsert mottakerne av sine årlige lederskapspriser, som anerkjenner årets tekniker, årets salgsrepresentant og fenomenalt lederskap. Prisene anerkjenner fremragende bidrag til selskapet og dets kunder i Nordlige New Jersey område.

Prisen for årets tekniker
Justin McCarthy har blitt anerkjent som Kaptures Tekniker of the Year. Gjennom hele 2022 utførte Justin oppgaver utover plikten for å beskytte kundene og bedriftssamfunnet.

“Justins nivå av omsorgsfull service og dedikasjon til kundene våre har hatt en enorm innvirkning på hjelpen våre kunder får hver dag, så vi var glade for å anerkjenne hans prestasjoner med denne prisen,” sa John MelchiorEier av Kapture Skadedyrkontroll.

Prisen for årets salgsrepresentant
Mario D’Angelo ble hedret som Årets salgsrepresentant for å ha ledet Kaptures innsats med kommersielle kunder.

“Mario hadde en enorm innvirkning på veksten og servicen til våre kommersielle kontrakter i 2022, og vi ser frem til å se hva han vil oppnå i 2023,” sa Melchior.

Fenomenal lederpris
Daniel Madara var tilstede med Fenomenal Leadership Award for hans betydelige bidrag til å løfte selskapet.

“Daniel vant årets pris for å heve standarden på bedriftsservice og ledende bedriftsopplæring, noe som har økt vår effektivitet, arbeidskvalitet og evne til å betjene våre kunder i hele North Jersey,” sa Melchior.

Om Capture Skadedyrkontroll
Kapture Pest Control er et lokalt, familieeid og drevet selskap som betjener mer enn 1000 bolig- og kommersielle kunder over hele North Jersey, inkludert Bergen, Passaic OG Essex Sirkler. Kapture Skadedyrkontroll spesialiserer seg på både forebygging av skadedyr og fjerning av skadedyr. Lær mer om Kapture og deres tjenester på KapturePest.com.

Mediekontakt

John MelchiorKapture skadedyrkontroll, 1 201-301-4273, [email protected]

KILDE Fang Skadedyrkontroll

Nyheter publisert 4. januar 2023 kl. 14:35 og distribuert av: