Friday, July 19
Shadow

Ekstrem skadedyrkontroll! 1 av 3 tenkte på å brenne ned huset sitt etter å ha funnet insekter!


NEW YORK – Det viser seg at mange amerikanere er klare til å trykke på “selvdestruksjon”-knappen når insekter invaderer hjemmet deres! Én av tre personer (34 %) hevder at de faktisk har vurdert å brenne ned hjemmet sitt etter å ha funnet et angrep!

Undersøkelsen av 2000 voksne fant at 66 prosent er villige til å gjøre «nesten hva som helst» for å kvitte seg med insekter i hjemmet deres. Dette inkluderer å desinfisere hele hjemmet deres (51 %), sette limfeller i hvert hjørne (46 %), eller til og med bruke en hel boks med insektspray på en gang (43 %).

Slutt å slåss med meg

Over halvparten av respondentene (52 %) har vurdert å flytte på grunn av en veggedyrangrep – 69 prosent av personer som vurderte det alternativet fulgte faktisk gjennom og pakket eiendelene sine. Seks av 10 (62 %) mener at veggedyr er noe av det verste å håndtere i hjemmet.

På oppdrag fra Zevo og utført av OnePoll, avslørte studien de verste rommene i hjemmet for å møte veggedyr, inkludert soverom (22 %), kjøkken (22 %) og bad (16 %).

På spørsmål om hva de heller vil forholde seg til enn havari, vil respondentene heller forholde seg til ødelagte apparater (29 %), knirkende gulv (26 %), knuste vinduer (26 %), ikke ha TV-tilkobling (25 %) og til og med gnagere (24 %).

For å håndtere feilproblemer, har 48 prosent vendt seg til DIY “hacks” for å prøve å fange disse skadedyrene. Dessverre har mer enn fire av fem (83%) som har prøvd et “hack” mislyktes til en viss grad. Noen triks nevnt av respondentene inkluderer bruk av kanel, kaffegrut og til og med lønnesirup for å bli kvitt insekter. En person husket til og med å helte bensin over insektene for å kvele dem.

Den gjennomsnittlige personen bruker $177 på å lage hjemmemedisiner for å håndtere feil. Resultatene av deres innsats er imidlertid blandede: bare 54 prosent har hatt en viss suksess med å sende feil med «hacks».

“Når det gjelder å løse feilproblemer, er forbrukerne klare til å prøve nesten hva som helst for å unngå kjemikalier, i stedet for å bruke dyre, rotete og ineffektive DIY-hacks for å bli kvitt skadedyr,” sier Rick Mason, kommunikasjonssjef i Zevo, i en uttalelse . . “Vi vil at forbrukerne skal vite at det er en bedre, enklere og bekymringsfri måte å bli kvitt bugs på, og DIY bug hacks kan være en saga blott.”

Det er middagstid…

Bugs er spesielt et mareritt på kjøkkenet: 53 prosent av amerikanerne sier at fersk mat har blitt dårlig på grunn av insekter. Gjennomsnittspersonen har måttet kaste maten sin 19 ganger det siste året, noe som har kostet dem 230 dollar og 23 pund bortkastet mat, takket være de skumle krypene. To av fem (43 %) har funnet insekter i maten hjemme etter at det var for sent, og én av tre mener de til og med har spist en eller to ved en feil på et tidspunkt i livet.

Nesten to tredjedeler (65 %) sier at de går til ekstreme lengder bare for å beskytte maten hvis de har et insektangrep, inkludert 61 prosent som trenger å rydde opp umiddelbart etter matlaging for å forhindre insekter. Nesten like mange (59 %) ville til og med la være å holde frisk frukt i hjemmet eller kjøpe potteplanter i frykt for å tiltrekke seg flygende insekter.

“Når du prøver å beskytte hjemmet ditt mot insekter, kan det noen ganger føles som en konstant plage, spesielt i høysesongen,” fortsetter Mason. “Når du håndterer uønskede feil, er det viktig å være smartere, mer forberedt og hele tiden sjekke stedet du kaller hjem.”