Tuesday, June 18
Shadow

Hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter?


Å mate fugler er en av de beste vanene som oppmuntrer fugler til å besøke landet ditt ofte. Mange ønsker å mate fuglene, deres eneste feil er at de ønsker å la restene være usynlige. Dette vil tiltrekke skadedyr og rotter og andre skadedyr inn i hjemmet ditt. Disse skadedyrene vil komme inn i hjemmet ditt gjennom alle hull og finne et trygt sted å bo.

Hvis dette har skjedd, så er det vanskelig å eliminere dem fra hjemmet ditt, de kan forårsake eiendom og strukturelle skader på hjemmet ditt. Mus kan forårsake noen helseproblemer som salmonella, og bør behandles med riktig medisinsk behandling. I denne artikkelen vil vi diskutere, hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter.

Hvordan mate fugler uten å tiltrekke seg rotter?

Installer fuglematere

Installer fuglematere for gnagere

Den gnagerbestandige fuglemateren er et av de utmerkede produktene du kan kjøpe fra butikker. Dette hjelper deg å mate fuglene uten interaksjon av mus. Prøv å installere materen der rottene ikke kan nå den og sørg for at materen er sterk nok til å tåle vekten av fuglene.

Hvis et korn eller en nøtt faller til bakken, vil rottene dukke opp på plass og bli for alltid for å få mer mat. Det er deres natur å søke mat, så det er ditt ansvar å eliminere måter å tiltrekke rotter på.

2. Fjern vannkilder

Fjern vannkilder

Mus kan ikke leve uten vann, i motsetning til rotter. De vil gå inn i hagen eller hjemmet ditt for å se etter kilder til vann og mat. Det er vanskelig å eliminere vannkilden hvis du har en dam eller et basseng, men du kan eliminere alt det gjenværende vannet. Prøv å fikse om det er lekkasjer i rør eller andre vannkilder.

3. Oppbevar fjærfefrø riktig

Gnagere som rotter og mus har en høyere lukt, så de kommer inn i landet ditt hvis du lagrer mat. Prøv å lagre alle korn og fjærfefrø i en tett lukket metallbeholder.

Mus kan tygge ethvert materiale som tre, gummi, plast og til og med betong av lav kvalitet, så å ha en metallbeholder hjelper deg med å spare fuglemat. Det anbefales å plassere beholderen utenfor hjemmet ditt, ellers vil du oppfordre dem til å gå inn i hjemmet ditt.

4. Hold hagen og spiseplassene rene

Hold hagen og spiseplassene rene

Fugler er ikke en ren art og vil ikke ta mat helt. De vil spre frø og mat mens de spiser og vil lett tiltrekke seg rotter og andre gnagere. Det anbefales å rengjøre fôringsområdet regelmessig og oppbevare overflødig mat trygt.

Hva skal man ikke gjøre?

Vennligst ikke bruk rottegift eller klissete feller, gnagere leter alltid etter mat og det er deres natur. Prøv å unngå deres tilstedeværelse ved å ta riktige kontrolltiltak og ikke drep dem arrogant. Det er ikke vanskelig å mate fuglene uten å tiltrekke seg rotter, du kan bruke metodene ovenfor for å unngå dem.

Hvis du ikke kan unngå deres tilstedeværelse, prøv å ringe en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Eksperter vil gjøre de riktige kontrollene og eliminere dem fra nettstedet ditt uten å skade dem. De vil også gi kontrolltiltak for å bli kvitt rotter i fremtiden, hvis du følger instruksjonene nøye, kan du unngå tilstedeværelsen av gnagere i årevis.