Tuesday, July 23
Shadow

Mission Pest Control gir en gave på $10 000 til Solana Beach School District


Lokal virksomhet Mission Pest Control ble Solana Beach Schools Foundations første forretningspartner for skoleåret 2022-2023 med en sjenerøs donasjon på $10 000.

Mission Pest Controls gave vil bidra til å finansiere Discovery Labs, berikelseskurs som tilbys ukentlig til fordel for alle elever i Solana Beach School District. Discovery Labs fremmer forbedret læring og styrker kritisk tenkning, problemløsningsferdigheter og teknologiutdanning i STREAM-feltet, som inkluderer vitenskap, teknologi, forskning, ingeniørfag, kunst og matematikk og ekstra kroppsøvingstimer.

“Vi er glade for å ha Mission Pest Control som forretningspartner på diamantnivå. Deres forpliktelse til å hjelpe til med å finansiere disse viktige berikelsesklassene viser hvor mye de bryr seg om dette fellesskapet, sier Katie Süel, president for Solana Beach Schools Foundation (SBSF) i en pressemelding. “Det er deres måte å gi tilbake på og SBSF er takknemlig for dette samarbeidet.”

Lokale bedrifter som verdsetter å hjelpe grunnskoleutdanning, kan samarbeide med SBSF på ulike nivåer ved å donere gjennom solanabeachkids.org. For å lære hvordan du deltar i Discovery Fest 2023, distriktets årlige begivenhet som feirer vitenskap, kunst og kroppsøving, ring (858) 794-7180.