Friday, July 19
Shadow

Tag:

5 idetë më të mira të dekorimit të murit të dhomës së ngrënies që do t’ju lërë mendjen

5 idetë më të mira të dekorimit të murit të dhomës së ngrënies që do t’ju lërë mendjen

Hjem og hage
Çfarë do të ishte më mirë sesa të hani ushqimin tuaj në një dhomë ngrënieje me pamje të bukur? Vë bast se asgjë nuk e kalon kënaqësinë e të ngrënit në një vend të mirë. Në fund të fundit, kjo është arsyeja pse ne të gjithë vizitojmë kafene dhe restorante. Për ta bërë dhomën tuaj të ngrënies të gjallë, ne kemi disa ide të mrekullueshme për dekorimin e mureve të dhomës së ngrënies. Ide për dekorimin e mureve të dhomës së ngrënies Këto ide do t’ju bëjnë të dëshironi të hani në dhomën e ngrënies së shtëpisë tuaj sesa të dilni jashtë. Pra, le të fillojmë me një hyrje të shkurtër në dhomën e ngrënies. Çfarë është një dhomë ngrënie? Dhoma e ngrënies është dhoma ngjitur me kuzhinën dhe ka karrige të këndshme, një tavolinë shërbimi dhe nganjëherë kabinete. Është një hapësirë ​​për të ngrë...
14 ide për shtretër papafingo për tavan të ulët që ndihmojnë në shfrytëzimin e hapësirës

14 ide për shtretër papafingo për tavan të ulët që ndihmojnë në shfrytëzimin e hapësirës

Hjem og hage
Jeni duke kërkuar ide për krevat papafingo për tavan të ulët? Epo, le ta pranojmë! Ne të gjithë luftojmë me mendimin për të maksimizuar hapësirat e kufizuara në apartamentet tona të vogla dhe për të përfituar sa më shumë prej tyre. Duke pasur parasysh qiratë e larta të pronave dhe buxhetin tonë, nuk mund të gjejmë gjë tjetër veçse një hapësirë ​​si një kuti e vogël këpucësh për të jetuar. Edhe në apartamentin tuaj të vogël të dhomës së gjumit, ju do të kaloni më shumë kohë në dhomën tuaj të gjumit. Me sa duket, do të dëshironit që dhoma juaj e gjumit të dukej perfekte. Le ta pranojmë! Rregullimi i mobiljeve në dhomë kërkon aftësi dhe kreativitet. Dhe kjo është diçka me të cilën shumica e njerëzve luftojnë. Por mos u shqetësoni, ka disa ide të shtratit të dhomave të vogla për ta...
17 ide të vogla për një buxhet që janë tërheqëse

17 ide të vogla për një buxhet që janë tërheqëse

Hjem og hage
A kërkon rinovim kuverta juaj? Apo po ndërtoni një kuvertë dhe po kërkoni disa ide? Epo, gjetja e ideve është e lehtë nëse keni një kuvertë të vogël! Kjo është e drejtë! Shumica e njerëzve pyesin pse nuk mund të nxjerrin më të mirën nga hapësirat e tyre të vogla. Megjithatë, këto ide të vogla për një buxhet do të provojnë të kundërtën. Kur rinovojmë apo ndërtojmë hapësira të reja në oborrin tonë. Ne gjithmonë kërkojmë opsione buxhetore. Me sa duket, shpenzimi i një sasie të madhe parash definitivisht nuk ia vlen! Megjithatë, ju mund të arrini një kuvertë të vogël brenda një buxheti të vogël, por këto ide të vogla të kuvertës janë me një buxhet. Pra, le të shqyrtojmë mënyrat për t’ju siguruar një oborr tërheqës pa thyer llogarinë tuaj bankare. Idetë e vogla të kuvertës për nj...