Friday, July 19
Shadow

Tegn på skadedyr på høstegården å passe på


Når det gjelder hagearbeid og plenpleie, det kjøligere høstværet gir mye lettelse! Mange av skadedyrene blir mindre aktive (og mindre ødeleggende), og plantene dine trenger ikke så mye vann. Men Alabama er underlagt pingpongvær – den ene dagen er det kjølig og skarpt, den neste føles det som sommer igjen! Pass på å ta hensyn til disse tegnene på skadedyr i høst.

Tegn på hageskadedyr om høsten

Du har jobbet hardt i løpet av våren og sommeren for å revitalisere plenen eller hagen din – ikke svikt deg selv ennå! Mens mindre høst det er fortsatt en aktiv tid for skadedyr. Her er noen ting du bør passe på.

Dårlig lukt

Som mange andre skadedyr, begynner stinkende insekter å lete etter et koselig sted å hvile om høsten. Dette betyr vanligvis i eller rundt hjemmet ditt! Og hvis du la merke til disse feilene i fjor, vil du sannsynligvis se dem igjen i år. Stink bugs etterlater et usynlig kjemikalie som varsler venner og familie hvor de beste stedene er. Favorittene deres å rote med inkluderer bløt frukt, prydplanter og et bredt utvalg av grønnsaker.

Snegler og snegler

Som med mange ting i livet, er forebygging den beste medisinen! Snegler og snegler gjør mye arbeid om høsten for å forberede seg til neste vår, så å ta vare på dem nå vil spare deg for hodepine senere. De legger de fleste eggene sine i løpet av denne tiden for å klekkes og begynne å mate om våren.

Se opp for skrensløyper og små bitemerker mellom bladårene til plantene dine. Hovedmålene deres vil være prydplanter og moden frukt og grønnsaker.

enger

Legger du merke til brune flekker i hagen din? Det kan være plener! Disse skadedyrene foretrekker torvrøtter fremfor planter og kan skape kaos på plenen din om høsten og våren. Modne plenbiller (biller) vil da henvende seg til hageplantene dine for å fortsette sin tirade. I tillegg til brune flekker, hvis du ser dyr som fugler, stinkdyr eller vaskebjørn rote gjennom plenen din, er de sannsynligvis ute etter en skitten matbit!

Hvis du mistenker plengress, her er en god måte å sjekke: Gå til en av de brune flekkene i hagen din og trekk opp det brune gresset. Hvis det trekker lett (som betyr ingen røtter), begynn å grave i området og se om du kan finne plengress.

Bugs Boxelder

I likhet med stinkende insekter vi nevnte tidligere, begynner bokser å lete etter ly denne tiden av året. Disse skadedyrene kan telle i hundrevis, så hvis du ser en, er det best å ta vare på den så snart som mulig. Heldigvis gjør de røde markeringene på vingene dem ganske lette å få øye på. De retter seg mot buksbom, lønn og ask.

Hold høstens skadedyr i sjakk

Mens mange skadedyr er ferdige og borte så snart kulda slår inn igjen, blir mange mer ødeleggende! Hold plenen og hagen din sunn og vakker denne høsten med profesjonelle skadedyrkontrolltjenester fra Vulcan Termite. Kontakt oss i dag å starte!