Tuesday, May 21
Shadow

Turner Skadedyrkontroll utvider ledergruppen – Hjemmeguiden


JACKSONVILLE, Florida – Turner Pest Control, en avdeling av Antitimex, kunngjorde utnevnelsen av tre nye medlemmer til toppledelsen, Timothy Lamm, Suzanne Aranda og Amanda Kinney. I tillegg kunngjør Turner Pest Control promoteringen av to nåværende teammedlemmer, Troy Fisher og Angela Nelson Pasquale.

Som ny visepresident for finans bringer Timothy Lamm over 20 års ekspertise innen corporate finance og offentlig regnskap til stillingen. Han vil jobbe med toppledelsen for å maksimere selskapets fortjeneste og bidra til strategiske beslutninger som vil forme fremtiden til Turner Skadedyrkontroll.

Suzanne Aranda har vært hos Turner Skadedyrkontroll i over to år og er nå medlem av toppledelsen som salgsdirektør. Med mer enn åtte års erfaring med salgsledelse, har hennes prestasjoner bidratt til Turner Pest Controls enorme vekst nylig.

Amanda Kinney, som leder humankapitalinitiativet, er nå direktør for menneskelige ressurser for Turner Pest Control. Hun begynte i selskapet i september 2021 som HR Compliance Manager. Kinney sa: “Jeg er glad for å bli med i seniorlederteamet for å lede selskapet vårt gjennom det enhetlige budskapet til One Team, One Goal.”

Troy Fisher har blitt forfremmet fra finansdirektør i Turner til president for offisiell skadedyrforebygging for selskapets vestlige California-region. Troy ser frem til veksten av bolig- og kommersielle tjenester, sa selskapet.

Angela Nelson har blitt forfremmet til visepresident for menneskelige ressurser, Nord-Amerika, hos Anticimex. Nelson sa: «Jeg ser frem til denne nye utfordringen med å utvide lederskap ved å jobbe med denne førsteklasses organisasjonen. Takk for at du ble med i et dynamisk og inspirerende team.»

Cheri Michaels, president for Turner Pest Control, kommenterte: “Jeg er spent på å lede dette utrolige teamet, som utvilsomt vil ta Turner til neste suksessnivå. Takk for muligheten til å fortsette å utvide under ledelse av et førsteklasses team av kolleger, forretningspartnere og interessenter. Men viktigst av alt er jeg konstant ydmyk overfor de som stille investerer, støtter, veileder, oppmuntrer, veileder og oppmuntrer reisen.»

For mer informasjon om Turner Skadedyrkontroll, besøk www.turnerpest.com.