Wednesday, July 24
Shadow

14 rimelige ideer til en hage uten gress som involverer lite penger


Du kan bruke all din tid på å skape en perfekt bakgård. Du vil imidlertid ikke kunne oppnå det hvis du ikke har de riktige ideene tilgjengelig. Ikke alle liker å ha mye gress i bakgården. Det kan være vanskelig å fjerne den ofte og trimme den. I slike tilfeller kommer billige bakgårdsideer uten gress til unnsetning for folk.

Riktignok kan det være tidkrevende å luke og klippe plenen eller hagen. Men å få en plenerstatning og bygge hagen din uten gress kan eliminere alle problemene. Faktisk kan det ikke være enklere å bygge en bakgård etter å ha valgt en idé fra disse billige bakgårdsideene uten gress.

Så slutt å bekymre deg for å ha for mye gress i hagen din. La oss hjelpe deg med å finne noen av de billigste bakgårdsideene uten gress.

Rimelige bakgårdsideer uten gress (1-3)

Her er de tre beste valgene våre for rimelige ideer til en hage uten gress.

Lag en villblomsthage for rimelige hageideer uten gress

Utvilsomt gir markblomster et fint snev av skjønnhet til enhver plass. Du kan plante og dyrke noen gressfrie villblomster i hagen din hvis du leter etter rimelige ideer for gressfri bakgård.

Det vil fjerne problemene med vedlikeholdet. Dessuten er det ikke mye innsats involvert i å dyrke markblomster i hagen din. For eksempel trenger du bare å strø noen villblomstfrø på plenen din, så er du i gang!

Velg alternativet Grus!

Velg alternativet Grus!

Hvis du ikke bryr deg om gress i hagen din, kan du også velge å spre litt grus i hagen din. Disse rimelige gressfrie bakgårdsideene lar deg gi avkall på kravet om å ha gress i hagen din.

Grus kan være ditt foretrukne valg hvis du leter etter ideer som ikke brenner et hull i lommen. De fleste av dere kan bekymre dere for flom i bakgården. Men hvis du bruker rimelige gressfrie bakgårdsideer som disse, kan du lykkes med å suge opp overflødig vann som kan samle seg i hagen din.

Lag en brosteinsbelagt sti Rimelige bakgårdsideer uten gress

Lag en brosteinsbelagt sti Rimelige bakgårdsideer uten gress

Å lage en steinsti er alltid den beste ideen for hagen din. Du kan spare mye penger hvis du bestemmer deg for å pusse opp plenen eller terrassen med stein. Tross alt, steiner koster deg ikke mye penger.

Hagen din vil imidlertid bare se attraktiv ut hvis du plasserer trappesteinene på en elegant måte. Rimelige gressfrie bakgårdsideer som disse lar deg eksperimentere og skape et rom akkurat slik du vil ha det!

Rimelige bakgårdsideer uten gress (4-6)

La oss ta en titt på noen rimeligere gressfrie bakgårdsideer som vil forvirre deg.

Legg ut noen terrassefliser i tre for rimelige ideer uten gress i bakgården

Legg ut noen terrassefliser i tre for rimelige ideer uten gress i bakgården

Du kan også legge noen terrassefliser i tre i hagen din hvis du vil bli kvitt gressproblemer. Du kan koble terrassefliser med tre og du vil lykkes med å oppnå et utseende som får terrassen din til å se fantastisk ut!

Det er en av de billige gressfrie bakgårdsideene som ikke koster mye. Ved å bruke noen få dollar vil du kunne oppnå et perfekt utseende for hagen din.

Bygg en vakker uteplass

Bygg en vakker uteplass

Å bygge en uteplass er alltid en god idé når det gjelder å forvandle hagen din. Betongterrasser ser perfekte ut og hever også utseendet til ethvert rom. Etter å ha bygget en uteplass, kan du ordne vakre og rimelige møbler for å skape komfortable sitteplasser i hagen din.

Hvis denne ideen om alle de billige bakgårdsideene uten gress interesserer deg, sjekk ut noen konkrete bakgårdsideer på et budsjett som vi har dekket før. Dette vil hjelpe deg med å skape et perspektiv på hvordan du vil at hagen din skal se ut.

Legg til en vannfunksjon for rimelige bakgårdsideer uten gress

Legg til en vannfunksjon for rimelige bakgårdsideer uten gress

Du kan også legge til en elegant vannfunksjon for billige bakgårdsideer uten gress. En vannfunksjon kan få den kjedelige hagen din til å se fantastisk ut. Det er også et av de rimeligste alternativene hvis du vil fjerne gresset helt fra hagen din.

Du kan legge til en liten foss eller lage en dam. Uansett hva du gjør, vil det hjelpe deg å skape en beroligende og avslappende funksjon i plenen din.

Rimelige bakgårdsideer uten gress (7-9)

Sjekk ut noen andre rimelige hageideer uten gress for plenen din for å få den til å se perfekt ut!

Bygg en palleterrasse for rimelige hageideer uten gress

Bygg en palleterrasse for rimelige hageideer uten gress

Denne ideen er perfekt for de som har mye plass i hagen sin. Dette vil tillate deg å dekke et område du ønsker å skjule. Å bruke noen trepaller vil hjelpe deg å komme deg gjennom oppgaven med å forbedre ditt rotete utseende.

I tillegg er det å bygge et pallebrett også en av de billigste gressfrie bakgårdsideene når du leter etter en budsjettvennlig tilnærming.

Spre bitene av bark

Spre bitene av bark

En annen god idé for å få ideer til en billig hage uten gress til å fungere for deg, er å spre noen barkflis på plenen og bakgården. Det er en god idé fordi det koster deg nesten ingenting. Du kan enkelt oppnå utseendet ved å implementere ideen selv.

Biter av bark er tilgjengelig lokalt på hagesentre eller en hvilken som helst jernvarehandel nær deg. Hvis du går videre med denne ideen, husk at barkflisene kan trenge fylling fra tid til annen!

Legg til et mønstret teppe for billige bakgårdsideer Ingen gress

Legg til et mønstret teppe for billige bakgårdsideer Ingen gress

Du kan også velge å legge til et mønstret teppe i hagen din. Et mønstret teppe vil eliminere behovet for å legge til mer farge til plenen din. Bare pass på at du velger et teppe som matcher atmosfæren.

Tepper er en fin måte å forbedre utseendet til hagen din. Dessuten er de enkle å få tak i. Du kan kjøpe dem på nettet eller fra din favorittbutikk for hjemmeinnredning. Vi tilpasser denne ideen til billige bakgårdsideer uten gress fordi de ikke koster deg mye!

Rimelige bakgårdsideer uten gress (10-12)

La oss utforske de rimelige gressfrie bakgårdsideene som du vil eksperimentere med i din egen bakgård!

Velg kunstgress for rimelige bakgårdsideer uten gress

Velg kunstgress for rimelige bakgårdsideer uten gress

Kunstgress er en perfekt erstatning for gress. Og det beste med kunstgress er at det er nesten null vedlikehold. Denne ideen vil hjelpe deg å oppnå et gresslignende utseende i hagen din. Imidlertid ville det faktisk ikke være gress, og du trenger ikke bruke en betydelig mengde av inntektene dine for å vinne terreng.

Så hvis du leter etter rimelige bakgårdsideer uten gress, kan det være en god idé å velge et kunstgress!

Lag en kombinasjon av asfaltering og torv for rimelige bakgårdsideer uten gress

Lag en kombinasjon av asfaltering og torv for rimelige bakgårdsideer uten gress

Det er en annen god idé for folk som ønsker å fjerne gress fra bakgården. Det inkluderer litt gress, men det er ikke mye. Så det er ingen sjanse for å bruke for mye tid på å få ting riktig eller vedlikeholde dem.

Steinutleggere med litt grønt gress er en helt nydelig kombinasjon for enhver bakgård. Med denne ideen kan du oppgradere hagespillet ditt og gjøre det attraktivt.

Bygg en betongterrasse med belysning

Bygg en betongterrasse med belysning

En betongterrasse er en god idé for å fornye utseendet på terrassen din! Men hvis du fullfører hagen ved å legge til litt måneskinn, kan du lykkes med å endre atmosfæren på stedet.

Belysningen vil se perfekt ut og også gjøre den gressløse hagen din til et ideelt sted å arrangere noen sammenkomster. Dette er en av de beste rimelige ideene i en hage uten gress som er verdt et forsøk!

Rimelige bakgårdsideer uten gress (13-14)

Sist, men ikke minst, kan du implementere disse rimelige bakgårdsideene uten gress i din egen bakgård.

Installer en kortstokk

Installer en kortstokk

Du kan også velge å installere et dekk i hagen din og fjerne hele behovet for å ha gress i hagen din. Du kan velge en av disse små dekkideene på et budsjett for dette formålet.

Du kan klare deg med disse rimelige bakgårdsideene uten gress, selv om hagen din ikke er så stor.

Lag buktende stier for rimelige bakgårdsideer uten gress

Lag buktende stier for rimelige bakgårdsideer uten gress

Du kan også lage svingete skogsstier i hagen din. Stepping stones vil komme godt med hvis du vil velge denne ideen. Svingete stier er enkle å lage og gir en følelse av å bo i en ørken.

Disse rimelige gressfrie bakgårdsideene er enkle å oppnå innenfor budsjettet ditt.

Fullfører det!

Så, likte du noen av disse rimelige bakgårdsideene uten gress? Jeg vedder på at du gjorde det! Du kan velge en av disse ideene og få hagen din til å se stilig ut uten å måtte bekymre deg for gresset.

Disse ideene vil tillate deg å unngå bryet med å vedlikeholde en gresskledd plen eller bakgård.

FAQ

 1. Hvordan kan jeg få hagen min til å se stilig ut uten å ha gress i den?

  Det er noen rimelige ideer for en hage uten gress som lar deg få hagen din til å se stilig ut uten å bruke mye penger. For eksempel kan du bygge en betongterrasse eller installere et dekk på plenen din.

 2. Hvordan kan jeg dekke landet mitt uten å bruke mye penger?

  Kunstgress er en av måtene du kan dekke bakken uten å bruke mye penger eller gå ut av budsjettet. Kunstig plasser er lett tilgjengelig og rimelig. Dessuten gir de en av de billigste bakgårdsideene uten gress.

 3. Hvordan kan jeg lage en hage med lite vedlikehold?

  Du kan lage en hage med lite vedlikehold ved å formere noen villblomstfrø. De vokser lett og krever ikke mye av oppmerksomheten din.

 4. Hvordan kan jeg få hagen min til å se fin ut uten gress?

  Du kan få hagen din til å se vakker ut uten gress ved å lage svingete stier, installere et dekk, bygge en betongterrasse eller ganske enkelt lage svingete stier.

 5. Hva er det billigste landskapsarbeidet for hagen min?

  Den billigste landskapsformingen for hagen din er en som ikke inkluderer gress og er lite vedlikehold. For eksempel er disse rimelige bakgårdsideene uten gress budsjettvennlige.