Tuesday, June 18
Shadow

Effektivt insektmiddel mot skrukketroll hjalp ungt ektepar å bli kvitt skrukketroll i kjellerleilighet

Den irriterende opplevelsen av å ha små skrukketroll som svinser rundt i hjemmet, er noe mange gjenkjenner. Dette er spesielt gjeldende for dem som bor på bakkeplan eller i kjellerleiligheter. Selv om det ikke er noen helsefare, kan det være temmelig plagende.

Et par i en slik leilighet i Arendal har nå oppdaget en effektiv metode for å takle sitt skrukketroll-utfordring ved å bruke et spesielt og giftfritt tørkepulver.

  • Paret fra Arendal opplevde et konstant skrukketroll-problem i sin kjellerleilighet, til tross for utallige forsøk på å finne en løsning.
  • Tiltak som å bruke luftavfukter og fugemasse for å forsegle sprekker ble forsøkt, men uten suksess – skrukketrollene fortsatte å invadere.
  • Settet med insektsmidler fra Skadedyrproffen viste seg å være svaret de lette etter.
  • Først ble alle synlige sprekker forseglet med fugemasse.
  • Deretter ble Super Permetrin sprayen, et kraftig produkt fra Skadedyrproffen, sprayet inn i hulrom og sprekker.
  • Når det hadde tørket, ble en spesiell tørkepulverspray påført i de samme områdene.
  • Paret merket en betydelig reduksjon i antall skrukketroll allerede den påfølgende dagen. Etter to uker var resultatet meget godt

Skrukketrollene hadde vært en plage i lang tid

Paret har bodd i sin sjarmerende kjellerleilighet i omtrent 2 til 3 år, og har vært plaget med skrukketroll i hele denne tiden

Til tross for utallige anstrengelser for å bekjempe disse kravlende inntrengerne, inkludert bruk av luftavfukter og fugemasse for å tette sprekker, invaderte skrukketrollene fortsatt deres bolig.

Men med en kombinasjon av gode råd og produkter fra Skadedyrproffen, fant de endelig en effektiv løsning.

Tradisjonelle løsninger var ikke nok

Til tross for et rent hjem og regelmessig bruk av en luftavfukter for å redusere fuktigheten, var skrukketrollene en konstant plage for paret. Disse små krepsene (for det er kreps som lever ute av vannet) viste seg å være utrolig tilpasningsdyktige og kunne kravle i taket og falle ned hvor som helst, noe som skapte uro og ubehag.

Paret hadde forsøkt å tette sprekker med fugemasse for å forhindre deres inntreden, men nye skrukketroll fortsatte å invadere.

Den endelige løsningen

Den endelige og litt nytenkende løsningen kom med hjelp av Skadedyrproffenno som er en nettbutikk som har spesialisert seg på å løse folks skadedyrproblemer.

Først ble alle tilgjengelige sprekker forseglet med fugemasse, slik som de anbefalte. Dette skapte en fysisk barriere som skrukketrollene ikke kunne passere. Dette er det første tiltaket folk bør prøve.

Deretter ble permetrin-sprayen sprayet inn i sprekker som paret ikke klarte å tette.

Til slutt ble tørkemiddelet på sprayboks sprutet inn i resterende sprekker og steder. Dette virker så effektivt fordi skrukketroll trenger fuktighet, og det får de ikke når tørkepulveret er til stede.

Skrukketroll puster gjennom gjeller slik som fisk gjør, og de trenger derfor tilgang på et fuktig miljø for å fungere ordentlig. Tørkepulveret fungerer mot skrukketroll ved å suge opp fuktighet og dermed i prinsippet kvele dem.

Det fine er at tørkepulver er effektivt mot mange typer insekter, og i tillegg er det giftfritt.

Dette er produktene som ble brukt

De effektive produktene fra Skadedyrproffen som ble brukt i denne prosessen, kommer i en komplett pakke som kan kjøpes hos dem

Super Permetrin spray: fungerte som et middel for å slå ned bestanden som er det der og da, og umiddelbart utraderte insektene som var til stede.

Deretter ble Tørkepulver på sprayboks brukt: Dette fungerer som en langtidsvirkende løsning mot både skrukketroll og insekter.

Resultatet var veldig positive: Paret merket en betydelig reduksjon i antall skrukketroll allerede neste dag. Etter ca 14 dager ringte mannen til Skadedyrproffen for å uttrykke sin takknemlighet for effektiviteten av produktene og rådene de fikk. For nå var det slutt på skrukketrollene, til tross for at sommeren er skrukketrollenes mest aktive periode.