Friday, July 19
Shadow

Fakta om underjordiske termitter – Hjemmeguiden


Termitter er trespisende insekter som er skadelige for tilgjengelige eiendommer i ditt land. De tiltrekkes av mørke, treaktige og fuktige omgivelser. Det er viktig å holde termitter unna stedet for å hindre egenskapene dine, de kan tygge seg gjennom alt av tre, papir, papirmasse og til og med plastmaterialer.

Det finnes forskjellige typer termitter som underjordiske termitter, tørre tretermitter, våte tretermitter og Formosan-termitter. Selv om de er forskjellige, kan alle disse tygge seg gjennom trematerialer. De vanligste artene som finnes i Storbritannia er underjordiske termitter. I denne artikkelen vil vi diskutere fakta om underjordiske termitter.

Hvordan identifisere underjordiske termitter?

Hvordan identifisere underjordiske termitter

Disse underjordiske termittene er bevingede insekter; hvis du ser noen kasserte vinger, vil stedet ditt bli infisert av underjordiske termitter. Disse termittene er veldig tiltrukket av lys, du kan se en sverm av termitter nær lyset.

Noen av de andre identifiserende faktorene som merkelige veggstøy, hult eller papiraktig tre, gjørmerør og gallerier, og vinduene og dørene dine vil være vanskelig å åpne og lukke.

Fakta om underjordiske termitter

 • Termitter er den nest største naturlige kilden til en drivhusgass kalt metan.
 • Arbeidende termitter tygger alltid først og spiser deretter andre termitter i kolonien.
 • Termittskader bør dekkes av huseierforsikring
 • Termitter foretrekker å leve under jorden, og de vil grave en tunnel til nærmeste matkilde som et tre, en hvilken som helst bygning eller cellulosevegger.
 • Termitter på jorden er mer betydningsfulle enn mennesker på jorden
 • Arbeidstermitter vil søke tilfeldig og kontinuerlig, og de kan til og med reise 350 fot fra kolonien deres for å etablere sitt territorium.
 • Termitter har levd på jorden siden dinosaurenes tid
 • En enkelt termittkoloni inneholder alt fra tusenvis til millioner av termitter
 • Termittskader er omfattende og vanskelige å overvinne og er også vanlig i motsetning til andre katastrofer som brann eller jordskjelv.
 • En studie sa at amerikanere bruker mer enn 5 milliarder dollar hvert år for å overvinne farene ved termitter.
 • Termitter er harde arbeidere; de sover ikke og jobber 24 × 7.
 • Termitter kan komme inn i hjemmet ditt gjennom alle hullene og hullene, selv om gapet er så lite som 1/32 tomme.

Fakta om underjordiske termitter

En termittangrep kan gjøre hjemmet ditt verdiløst, og du må oppdage et skadedyrangrep på et tidlig stadium for å forhindre store skader på nettstedet ditt. En normal person finner ikke termitttypen, men alle kan identifisere dem ved å bruke termitttegn som tygget ved, gjørmepiper og ekskrementer.

Konklusjon

Oppført ovenfor er noen av fakta om underjordiske termitter. Det er viktig å unngå tilstedeværelsen av termitter i hjemmet ditt. Du kan finne en rekke DIY-metoder for å bli kvitt termitter på nettet, men de kan bare vare i noen få dager.

Hvis du virkelig ønsker å bli kvitt termitter, leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Eksperter kan finne type angrep og termitter, de vil utføre en skikkelig kontrollbehandling for å utrydde alle organismer som finnes i hjemmet ditt.