Tuesday, June 18
Shadow

Markedsstørrelse for mikroinnkapslede plantevernmidler estimert til å nå $520,9 millioner innen 2027 – IndustryARC


Markedsundersøkelsesrapporter, forretningskonsulenttjenester og analyser

Mikroinnkapslede plantevernmidler er i introduksjonsperioden da svært få internasjonale aktører tilbyr slike produkter.

HYDERABAD, TELANGANA, INDIA, 24. november 2022 /EINPresswire.com/ — IndustryARC, i sin siste rapport, spår at markedsstørrelsen for mikroinnkapslede plantevernmidler forventes å nå USD 520,9 millioner innen 2026, etter å ha vokst med en CAGR på 2023 %. -2026. Plantevernmidler med et beskyttende belegg over den aktive ingrediensen er kjent som mikroinnkapslede plantevernmidler. Teknikken med kontrollert frigjøring brukes til å øke effektiviteten til plantevernmidler ved å mikroinnkapsle dem. Høy implementering av integrerte skadedyrbekjempelsesprogrammer over hele verden er en av de viktigste faktorene som gjør at markedet forventes å akselerere i løpet av prognoseåret. Økende etterspørsel etter plantevernmidler som er effektive for å kontrollere insekter, forventes også å øke veksten av markedet for innkapslede plantevernmidler i løpet av de kommende årene. Dessuten påvirker den voksende innovative og avanserte utviklingen i plantevernmiddelindustrien positivt veksten i markedet.

Klikk her for å bla gjennom hele rapportsammendraget:
https://www.industryarc.com/Research/Microencapsulated-Pesticides-Market-Research-505009

Nøkkelforhold:

Denne IndustryARC-rapporten om markedet for mikroinnkapslede plantevernmidler fremhever følgende områder:

1. Europa dominerer markedet for mikroinnkapslede plantevernmidler, på grunn av veksten i landbrukssektoren i den europeiske regionen. Økende inntekter per innbygger og utviklende livsstil for individer, sammen med befolkningsvekst, er hovedfaktorene som utvider landbrukssektoren i Europa.

2. Presset for å bruke plantevernmidler og bøndenes tro på at de er svært nødvendige for landbruksproduksjon er en av de støttende faktaene som driver etterspørselen etter mikroinnkapslede plantevernmidler i denne regionen.

3. Mikroinnkapslede plantevernmidler er i introduksjonsperioden da svært få internasjonale aktører tilbyr slike produkter. Dessuten er disse plantevernmidlene mye dyrere enn konvensjonelle. På grunn av dette vil markedspenetrasjonen bli hindret i årene som kommer.

Er du interessert i å vite mer relevant informasjon? Klikk her:
https://www.industryarc.com/pdfdownload.php?id=505009

Segmentanalyse:

Markedssegmentanalyse for mikroinnkapslede plantevernmidler – etter type: Insektmiddelsegmentet hadde den største andelen av markedet for mikroinnkapslede plantevernmidler i 2020 med 57 % av inntektene og er anslått å vokse med en CAGR på 8,6 % i løpet av 2021-2026.

Markedssegmentanalyse for mikroinnkapslede plantevernmidler – etter teknologi: Det fysiske segmentet hadde den største andelen av markedet for mikroinnkapslede plantevernmidler i 2020 og er anslått å vokse med en CAGR på 8,7 % i løpet av 2021-2026.

Markedsanalyse for mikroinnkapslede plantevernmidler – etter bruk: Landbrukssegmentet sto for den største andelen med 63 % av markedsinntektene for mikroinnkapslede plantevernmidler i 2020. Mikroinnkapsling av ulike plantevernmidler, gjødsel og andre kjemikalier gjør det mulig for brukere å nøyaktig kontrollere forholdene som den aktive ingrediensen er under. løslatt.

Utfordrende landskap:

Topp 5 mikroinnkapslede plantevernmidler industriaktører er –

1. Syngenta AG
2. Bayer Crop Science LLC
3. Adama Agriculture Solutions
4. BASF Chemical Company
5. FMC Corporation

Klikk på lenken nedenfor for å kjøpe markedsrapporten for mikroinnkapslede plantevernmidler:
https://www.industryarc.com/reports/request-quote?id=505009

Hvorfor velge IndustryARC?

IndustryARC er et av verdens ledende markedsundersøkelser og konsulentfirmaer. Den produserer over 500 unike markedsrapporter hvert år. Hvis du leter etter en detaljert oversikt over et bestemt marked, kan du ganske enkelt kontakte teamet hos IndustryARC. Ikke bare kan du kjøpe favorittmarkedsrapporten din fra nettstedet, men du kan også få personlig hjelp for spesifikke rapporter.

Relaterte rapporter:

A. Botanisk plantevernmiddelmarked
https://www.industryarc.com/Report/15465/botanical-pesticides-market.html

B. Mellomliggende plantevernmiddelmarked
https://www.industryarc.com/Research/Pesticide-Intermediate-Market-Research-504662

Kontakt oss:

Mr. Venkat Reddy
IndustriARC
E-post: [email protected], [email protected]
USA: (+1) 970-236-3677, (+1) 815-656-4596
IND: (+91) 40-485-49062

Venkat Reddy
IndustriARC
+1 614-588-8538
[email protected]
Besøk oss på sosiale nettverk:
Facebook
jeg tvitrer
LinkedIn

Du leste nettopp:

Nyheter levert av

24. november 2022, 18:15 GMT


EIN Presswires prioritet er kildetransparens. Vi tillater ikke lyssky klienter, og redaktørene våre prøver å være forsiktige med å eliminere falskt og villedende innhold. Som bruker, hvis du ser noe vi har gått glipp av, vennligst gi oss beskjed. Din hjelp er velkommen. EIN Presswire, Everyone’s Internet Presswire™ News, prøver å definere noen av grensene for hva som er rimelig i dagens verden. Se våre redaksjonelle retningslinjer for mer informasjon.

Send inn pressemeldingen din