Tuesday, July 23
Shadow

Omvendt skilt, falsk hær blir kvitt biler, LASG eier feil, Nigeria begynner montering av elbiler, forrige ukes nyheter


Vendbare skilt, falske hærgeneral blir kvitt biler, LASG eier tilbakeslag, Nigeria for å begynne å montere elektriske biler innen 2023, forrige ukes nyheter.

Roterende skilt

Det nigerianske politiet og Federal Road Safety Corps (FRSC) har lovet å undersøke den nigerianske kilden tilpasset registrert skilt som roterer ved å trykke på en knappsom i James Bonds Aston Martin DB5 i Goldfinger.

I en populær video utgitt av politiet ble en Toyota Highlander SUV sett snurre på en eksisterende bilskilt for å avsløre en annen del av bilskiltet på den andre siden.

Det nigerianske politiet opplyser at hvert kjøretøy i Nigeria må være registrert og ha ett nummerskilt, ikke flere nummerskilt.

EFCC overleverer kjøretøy til svindelofre

EFCC overleverer hus, kjøretøy beslaglagt fra dømt falsk hærgeneral til Lagos-ofre - Autojosh

Lagos sonekommando til EFCC leverte en eiendommer i Lagos og kjøretøyer beslaglagt av den falske hærgeneralen til en Bamidele Saphiri Olusegun.

Den dømte, Balyarinwa Abiodun, stilte seg som en hærgeneral for å lure offeret for N266 500 000. Kjøretøyene som ble gitt til offeret inkluderer en Range Rover, en BMW 7-serie sedan, en Land Cruiser og en Toyota Hilux.

Nigeria skal begynne å montere elbiler innen 2023

FG signerer avtale med Japan og Israel om å produsere elbiler i Nigeria innen 2023 - Autojosh

Den nigerianske regjeringen signerte torsdag et Memorandum of Understanding med israelske og japanske selskaper om å begynne å montere elektriske og smarte biler innen 2023.

av National Science and Engineering Infrastructure Agency (NASENI) sa at domestiseringen av denne teknologien ville gjøre landet i stand til å produsere laget-i-Nigeria elektriske kjøretøy i nær fremtid.

Prosjektet skal bidra til å møte de mange utfordringene som påvirker transport- og miljøsektorene i Nigeria.

LASG eier feil over hele metropolen

Nummerskilt snur, falske hær blir kvitt biler, LASG eier feil, Nigeria begynner montering av elbiler, ukens siste nyheter - autojosh

Lagos State Parking Authority (LASPA) eier feil over hele metropolen, sier GM Lagos statlige parkeringsmyndighet (LASPA).

Hun tilbakeviser påstanden om å belaste en kunde N290 000 for parkering på eiendommen hennes, og legger til at LASPA bare utsteder etterspørselsvarsel for biler parkert i barrierer som rettmessig tilhører LASG.