Wednesday, July 24
Shadow

Slik identifiserer du insektbitt – Hjemmeguiden


Nedenfor utforsker den hvorfor og hvordan veggedyr biter, hvordan du kan se forskjellen mellom et veggedyrbitt og et loppebitt, og gir 9 tips for å unngå veggedyrangrep i hjemmet ditt.

Veggedyrene var nesten like lange som sengene. I følge arkeologiske bevis stammer dette parasittiske insektet som kan gjøre våre sovende liv til et absolutt helvete tilbake til rundt 4000 år siden.

Knapt på størrelse med et eple, de er svært vanskelige å drepe og bittene deres er ofte veldig kløende, røde og stripete.

De forsvinner i tide med hydrokortisonkrem og antihistaminer, men vil komme tilbake igjen og igjen, som skatter og sesongmessige allergier, til de endelig møter en fiende de ikke kan bekjempe; Nemlig våre skadedyrkontroll- og vedlikeholdseksperter hos Pestco Professional Services.

Hvorfor og hvordan biter veggedyr?

For veggedyr er menneskeblod den eneste ernæringskilden, og uten det dør de. De bør brukes minst én gang på hvert vekststadium.

Voksne hunner kan ikke produsere egg uten blod, så deres utseende over tid er alltid forbundet med menneskelig kontakt.

I tillegg til mennesker, biter de også husdyr som hunder og katter, og bittene har alle en slående likhet i utseende.

Selv om insektbitt er mer eller mindre likt de av våre elskede kjæledyr, kan pleiere forveksle insektbitt med loppe- eller myggstikk.

I tillegg til bitt, kan hundens eller kattens hud også vise tegn på insektsmøkk, og det er derfor Riper og andre tegn på irritasjon.

Eksperter på skadedyrbekjempelse og skadedyrkontroll Pestco råder kjæledyreiere til å inspisere kjæledyrsengetøy nøye og besøke kjæledyrene deres oftere.

En person eller et kjæledyr biter sjelden eller noen ganger. Fôring begynner så snart munndelene kommer inn i en passende blodåre.

Dette kan kreve flere injeksjoner i huden, og hvis en sovende person beveger seg mens insekten mater, vil insekten trekke seg tilbake og søke en annen del av kroppen for å tilfredsstille dens behov.

Antall mottatt biter indikerer ikke hvor mange insekter som har matet på en bestemt person eller kjæledyr.

Bugbitt grupperer seg ofte i et lineært eller sikksakkmønster og finnes vanligvis på deler av kroppen som er mest utsatt under søvn. Disse inkluderer: hender; ansikt; nakke skulder; Armer og bein.

De vises som svært små, flate eller hevede flekker som kan være hovne, kløende, røde og noen ganger blemmer. Selv om det vanligvis er lite, kan bittstørrelsen variere på grunn av ulike faktorer.

Det kan avhenge av effekten av antikoagulantia som veggedyr injiserer inn i byttet sitt med spyttet. Det kan også avhenge av personens reaksjon på bittet.

Antall ganger en person har blitt bitt kan påvirke størrelsen og reaksjonen på bittet.

Symptomer relatert til insektbitt

Kløe, hevelse og rødt utslett er vanlige symptomer en dag etter bittet. Noen ganger kan det imidlertid ta noen dager før den vises og ankommer I sjeldne tilfeller blir de ikke lagt merke til i det hele tatt.

Veggedyr kan også forårsake en brennende følelse, ofte kjent som rødt utslett eller elveblest (rødhet). Hvis utslett dukker opp, unngå å klø, og hvis det vedvarer eller blir infisert, se fastlegen din.

Hvordan skille insektbitt fra lopper

Selv om de kan se like ut, kan de lett skilles. Pestcos eksperter på skadedyrbekjempelse og håndtering ser også etter forskjellige teknikker for å utrydde dem.

Loppestikk ligner myggstikk ved at de er små og tilfeldig plassert i et senter som ofte er mørkt og rødt.

De klør nesten umiddelbart og blir mindre hovne over tid. Veggedyrbitt er rødt og flatt og finnes ofte i en rett linje. Symptomer, som nevnt ovenfor, er ikke alltid umiddelbare.

Hva dreper veggedyr umiddelbart?

Skadedyrbekjempende selskaper har prøvd mange måter å forebygge og utrydde veggedyr gjennom årene, men ingen har vist seg mer effektive enn et nylig utviklet biopesticid kalt Apprehend.

Dette revolusjonerende produktet er sammensatt av ikke-giftige soppsporer. Overraskende nok krever ikke veggedyr direkte kontakt med sprayen, i stedet påføres sporene strategisk i smale bånd der veggedyr er kjent for å streife rundt. Soppsporene spirer innen 20 timer etter eksponering, trenger inn i skallet til veggedyr og koloniserer dem.

Insekter blir drept når de hviler, mater eller parer seg – noe som begrenser deres evne til å reprodusere og danne kolonier. Som et resultat elimineres insekter innen 4 til 10 dager.

Men hvordan unngå insektbitt? Her er 9 tips

Følgende tips kan bidra til å forhindre veggedyrangrep både når du reiser og hjemme.

Men hvis dette skjer, ikke nøl med å kontakte Pestco-eksperter for umiddelbar profesjonell hjelp til å håndtere denne situasjonen, som bare vil bli verre hvis den ikke blir behandlet.

Veggedyr er en plage Ikke fiks et oppdrag.

Reis med en duffelbag, ikke en koffert

Fordelen her er at ryggsekker kan vaskes og kofferter ikke. La aldri en koffert ligge under sengen eller i skapet. Kjelleren eller loftet i hjemmet ditt er et mer aktivt valg. .

Vask alt etter at du kommer tilbake fra turen

Dette inkluderer også rene gjenstander. Ifølge entomolog Jeffrey White, MS. Det er best å kle av seg innenfor døren, og deretter vaske og tørke alle klærne.

Feilsikre poser for senger og madrasser

Disse spesialposene fanger både insekter og egg. Deres lyse farge gjør veggedyr mye lettere å oppdage. Vurder å bruke litt mer på et deksel av høy kvalitet som tåler riving og inspiser regelmessig for hull.

Selv om sengen fører til en haug med søppel, vil denne typen trekk hjelpe situasjonen fordi det vil hindre insekter i å lande på en sofa eller andre møbler på vei ut inngangsdøren.

Støvsug ofte tepper og tepper

Huseiere bør rengjøre tepper og tepper minst en gang i uken og daglig hvis veggedyr observeres. Støvsuget innhold skal kastes umiddelbart etter at det er forsiktig forseglet i plastposer. Unnlatelse av å gjøre det hjelper bare med å spre feil som fester seg.

Pass på brukte produkter

Ingen vet hvor et brukt møbel eller plagg har vært før det kommer i butikken, og derfor bør man alltid være forsiktig før man tar med seg ting hjem eller bruker dem.

Det er greit for kupp, men hvis du ikke sjekker sømmer og sprekker på møblene dine for små rødbrune flekker, eller ikke klarer å vaske alle klærne dine på høyest mulig temperatur, kan det koste deg mye.

Ta aldri møblene eller madrassen ut av søpla fordi den ble lagt der fordi noe var galt med den. Ikke ta sjansen, fordi kostnadene ved å håndtere en insektangrep, selv med et initiativ administrert av Pestcos kostnadseffektive skadedyrbekjempelse og vedlikeholdseksperter, kan oppveie eventuelle potensielle besparelser.

Sjekk ut de nye antrekkene også

Selv om mange kanskje ikke er klar over at nye klær også kan bli befengt med veggedyr, er det riktig at dette lett kan skje gjennom butikkkontakt med andre kunder eller pakker som har blitt angrepet under frakt.

Alle lag med klær bør sjekkes for røde merker før kjøp. Og vær forsiktig med å oppbevare klær i sittegruppene i garderoben. Bruk alltid den medfølgende kroken i stedet.

Rydd opp i rotet i hjemmet ditt

Selv om du ikke er gal etter renslighet, bør du fortsatt gjøre ditt beste for å rydde opp hjemmet ditt så mye som mulig. Veggedyr liker å gjemme seg i det, og det gjør det enkelt for dem å invadere hjemmet ditt. Fjern i det minste alt søppel eller rot innenfor åtte fot fra soveområdet for å forhindre at det sprer seg.

Vær oppmerksom på pelsen din til enhver tid

Det ytre laget av insekter er et effektivt middel for å transportere nye infeksjoner. Tenk på jakkene dine som sykkelstyre eller armbånd på et tog som veggedyr lett kan ta tak i og gjøre det de kan; Jeg mener, ta en tur. Heng alltid frakken hjemme hos andre og la den aldri ligge på andres seng eller sofa.

Lei et profesjonelt skadedyrfirma

Sist men ikke minst, ikke stopp der. Det beste tipset for proaktiv forebygging er å ringe skadedyrkontroll- og vedlikeholdsekspertene, og hvis du bor hvor som helst i Greater Pittsburgh-området, Pestco Professional Services!

Som et siste tips, ikke slutt å sove i sengen din før de kommer og renser problemet. Kroppsvarmen din er attraktiv og veggedyr vil følge dem uansett hvor deres neste måltid er, noe som betyr at andre områder av hjemmet ditt og møblene også vil være infisert.

På slutten

Så hvis du er et hjem eller en bedriftseier hvor som helst i Greater Pittsburgh og omkringliggende fylker, ring teamet vårt i dag, og forhåpentligvis i morgen, vil det gamle rimet om å sove godt og ikke la veggedyr bite være en trist historie fra fortiden. og er permanent eliminert.

Pestco Skadedyrkontroll Pittsburgh

Foto: Pixabay