Wednesday, July 24
Shadow

6 rimelige dekkkantsideer for et perfekt dekk


Det er ingen tvil om at dekket er en av de mest oversett komponentene i hjemmet ditt. De fleste hopper over dekkkanter fordi de ikke tror det er nødvendig. Vel, vi antar at du ikke vil trekke folks oppmerksomhet til undersiden av kortstokken din. Og det er derfor du bør sette kanten med disse rimelige dekkkantsideene!

Når du velger moderne dekkkantsideer, er det viktig for hver person å begrense valgene sine. Å ha for mange alternativer å velge mellom vil gjøre deg forvirret og i tvil om hva du skal velge.

Vi forstår også at du ikke vil bruke mye på dekkkanter. Derfor presenterer vi bare ideer som ikke brenner et hull i lommen.

Rimelige ideer for dekkkanter

Du lurer kanskje også på hvorfor du trenger noen moderne dekkkantsideer til dekket ditt. Vel, la oss fortelle deg at fotlister er noe av det viktigste du bør gjøre for å fremme bedre ventilasjon mot mugg og råte. Dessuten er det en av de beste måtene å dekke over stygge områder. Du vil jo tross alt ikke at folk skal legge merke til et slikt sted. Og la oss ikke glemme skjønnheten disse rimelige dekkkantsideene kan legge til bakgården din.

Bunnen av dekket kan være laget av flere materialer, alt fra tre til gitter. Du kan også bruke andre komposittmaterialer for å oppnå den finishen du ønsker. Så la oss gå over noen klassiske og rimelige terrassekantsideer med en gang som du vil elske i hagen din!

Rimelige ideer for dekkkant av gitterpanel

Det beste med å bruke et gitterpanel for moderne dekkkantsideer er at det er enkelt. Ja! Denne ideen passer med de fleste typer arkitektur. Enten du har et tradisjonelt eller moderne hjem, hjelper gitterpaneler deg med å oppnå en perfekt kant på terrassen din.

Lamellpanelet er perfekt for ventilasjon og visuell dekning. Dette vil hjelpe deg med å forbedre utseendet til hagen din. Ulike tre- og vinyllukkeralternativer er tilgjengelige for å hjelpe deg med å velge den beste. Gitterpanel er en av de billigste dekkkantsideene som passer godt inn i hagen din.

Rimelige ideer for dekkkanter

Mesh Panel Rimelige dekkkantsideer

Her er noen fordeler ved å ha nettingpanelarbeid utført på dekket ditt.

 • Det er dusinvis av dekkkantstiler og -størrelser tilgjengelig.
 • Gitterpanelet gjør det ikke vanskelig å farge dem. Du kan enkelt male dem for å få dem til å passe godt sammen med andre farger i hjemmet ditt.

Rimelige ideer for dekkkanter

Rimelige ideer for meshpaneler for dekkkanter

Det er ikke rart gitterpanel er en av de rimeligste og mest moderne dekkkantsideene!

Triangle – En av de billigste dekkkantsideene

Treterrasse er utvilsomt et av de vanligste alternativene for folk som leter etter rimelige terrassebordsideer. Men det er noen andre kantmaterialer. For eksempel kan en person finne flere alternativer i tre.

Rimelige ideer for terrassekanter i tre

Du kan ganske enkelt installere tømmerstokker horisontalt som en skipshenger. Trekanter, som andre moderne dekkkantsideer, er perfekte enten du velger å male det eller ikke. Du kan la treoverflaten være bar, eller du kan velge å male eller beise den lett.

Rimelige ideer for dekkkanter

Rimelige ideer for terrassekanter i tre

Ulike typer tremønstre passer godt til alle fargevalg. Du kan velge alternativer for trekanter laget av teak eller mahogni. Disse trematerialene motstår at insekter lever av treet ditt.

Moderne kantingsideer for perfekt landskapsarbeid

Det er ingen annen mulighet for moderne dekkkantsideer enn å legge til horisontale trelister. Disse er klassiske og lar ingen stein stå uvendt for å gjenspeile en rik og moderne atmosfære. Selv om du har et hjem fra midten av århundret, ville denne ideen fortsatt være perfekt.

Rimelige ideer for dekkkanter

Moderne og rimelige terrassebordsideer

Du kan bruke rikt farget mahogni og valnøtt. Ulike typer gulvlister vil legge til flere dristige funksjoner til hjemmet ditt. I motsetning til hva mange tror, ​​kan du gjøre teppet til et av fokuspunktene i hjemmet ditt. Installering av paneler med utskårne design kan hjelpe deg med å oppnå dette.

Ideer for terrassekanter for konvensjonelle hjem

Tradisjonelle huseiere kan installere tradisjonelle vertikale bjelker. Sørg for at disse vertikale bjelkene har samme spennvidde som verandarekkverket ditt. Det beste med disse rimelige dekkkantsideene er at du kan male dem for å matche fargen på dørene og vinduene dine.

Rimelige ideer for dekkkanter

Rimelige ideer til terrassekanter for konvensjonelle hjem

For tradisjonelle hjem gir selv frittstående dekk den perfekte passformen! Disse typer dekk ser ut til å flyte på overflaten. Det er imidlertid en av de beste ideene for å tiltrekke oppmerksomheten til naboer og forbipasserende.

Artisan dekkskant

Craftsman palace bukser er en av de billige dekkskjørt-ideene. For å få dette designet i kortstokken din, hold deg til bare de elementene som kan hjelpe deg med å oppnå dette utseendet. Å velge farger fra den naturlige fargepaletten vil tillate deg å oppnå et mer naturlig utseende. De fleste moderne dekkkantsideer har samme design for både fordekket og bakgården.

Det beste med håndlagde terrassebord er at det passer med alle typer arkitektur. For å få frem det beste av håndverkerens ferdigheter kan du velge tropisk eller naturlig hardtre. Du kan også velge steinkant.

Rimelige ideer for dekkkanter

Rimelige ideer for håndverksdekkkanter

I et slikt tilfelle, hvis du bruker et gitter, ikke glem å male det identisk med fargene på huset ditt. Bare husk at dette designet skal ha som mål å komplementere utseendet til håndverket ditt. Hun må bare gjøre det ferdig.

Rimelige ideer for dekkkanter med komposittdekke

Hvis du ser etter mer holdbare og lette, rimelige brettideer, kan denne stilen være ditt valg! Det er mange farger og teksturer som komposittterrasse lar deg velge mellom. Denne ideen er en av de mest kompatible, fordi disse ligner ekte tre.

Rimelige ideer for dekkkanter

Rimelige ideer for en båt i et komposittdekk

For folk med moderne hjem vil design med jevnere materialer være det beste valget! Det er en av de beste moderne dekkkantsideene fordi den også lar deg bruke flere treplanker. Så du trenger ikke være redd for riper eller hengende ved. Dessuten kommer komposittgitterpaneler i både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle rutenettmønstre.

Konklusjon

Terrassebord er noe av det mest essensielle å gjøre, enten det er på verandaen eller i hagen. Disse rimelige dekkkantsideene vil hjelpe deg med å oppnå utseendet du ønsker for dekket ditt. Enten du planlegger å sette noe på kanten av dekket ditt eller ikke, trenger du fortsatt disse ideene for å gjøre dekket ditt attraktivt. Tross alt skjuler en dekkkant de skjemmende områdene i hjemmet ditt.

Så ikke tenk to ganger! Velg en av disse ideene for å bygge en perfekt avslutning på kortstokken. Dessuten bør du definitivt sjekke disse ut enkle garasjemann hule ideer. Ikke glem å sjekke ut andre ideer som kan gjøre hjemmet ditt vakkert. Vi har også noen enkle ideer til stueoppsett til deg og også noen ideer til veggdekorasjon i spisestuen.

ofte stilte spørsmål

 1. Hva skal jeg bruke for dekkkanter?

  Svar- Det er mange alternativer når det gjelder å velge noe for dekkkanter. For eksempel inkluderer disse rimelige dekkkantsideene bruk av tre, stein og andre komposittmaterialer. I tillegg til disse ideene kan du også velge materialer som inkluderer metaller, planter og busker, murstein og kunststein.

 2. Hvilke alternativer er best plassert rundt dekk i stedet for grillen?

  Svar- I stedet for gitter kan du bruke noen andre materialer til å plassere rundt dekket ditt. Noen av disse inkluderer treplanker, kunststein, dekorative plastskjermer, kompositttre og utvidbart espalier. Dette er andre erstatninger for billige og moderne dekkkantsideer.

 3. Er kanten på en kortstokk obligatorisk?

  Svar- Det er ikke nødvendig å dekke dekket ditt, men de tilbyr noen fordeler for deg. Bunnen lar deg ha et åpent område rundt dekket ditt. Det vil også hjelpe deg med å fullføre utseendet til dekket ditt, slik at du kan se det komplette og elegante utseendet til for- eller bakgården.

 4. Krever bunnen av dekket ventilasjon?

  Svar – Absolutt! Bunnen av dekket krever ventilasjon for å holde seg i best mulig situasjon. Det er en av de mest kritiske faktorene for å aktivere dekkenes velvære.

 5. Er det nødvendig med luftstrøm under dekk?

  Svar- Ja, luftstrøm er helt avgjørende. Å ha tilstrekkelig luftstrøm sikrer at vannopptaket skjer på riktig måte! Det bidrar også til å forbedre dreneringsmønsteret. Forhindrer vannlogging og holder kanten på dekket på sitt beste.