Tuesday, July 23
Shadow

Vinterskadedyr kan søke ly i hjemmet ditt, advarer skadedyrselskapet


Sesongdata tyder på at det uvanlig varme fallet kan ha forårsaket en utvidelse av lokale skadedyrbestander.

Stormer og snøstormer påvirker skadedyr så vel som mennesker – og kan sende gnagere, krypende insekter og mer til å surre og grave seg inn i hjemmets vegger.

Sesongdata tyder på at det uvanlig varme fallet kan ha forårsaket en utvidelse av lokale skadedyrbestander. Nå som kulden har satt inn er det knapt varme, vann og mat. Dette gjør menneskelige bosetninger til et enda mer attraktivt sted å prøve og overleve.

De seks viktigste skadedyrene å passe på inkluderer:

o I tillegg til å spre sykdom, kan gnagere forårsake strukturelle skader ved å grave seg gjennom vegger. De kan forårsake brann ved å tygge gjennom elektriske ledninger og forårsake kortslutninger. Til slutt, hvis de tilbringer en vinter med å hekke i veggene dine, kan de skade isolasjonen, skape kalde flekker i huset og etterlate store mengder urin og avføring. Lukten og risikoen for sykdomsoverføring er mildt sagt ubehagelig.

  • Vaskebjørn, stinkdyr og annet dyreliv

o Disse dyrene ser etter mat om vinteren. I tillegg til rotet, kan de forårsake strukturelle skader med sine svært dyktige klør og tenner og kan spre parasitter som lopper, midd og flått.

o Fugler kan lage skadedyr av seg selv ved å hekke i konstruksjonssprekker, takrenner, nedløp, takhull med mer. Disse reirene skaper da dreneringsproblemer og brannfare.

o Insekter som tusenbein kan bite eller stikke i selvforsvar, spesielt hvis de blir sittende fast i et lukket rom som en skokrage eller skjorte. Termitter kan gjøre utrolige strukturelle skader når de bruker tre.

o Kakerlakker har en tendens til å trives best i de våte vårmånedene, men mange arter i naturen vil kreve ly om vinteren. De kan krype ut av søppel eller avløp og spre skadelige bakterier på disker og bord.

o Edderkopper biter ikke med mindre de er truet og kan være nyttige for å holde andre mer skadelige insekter under kontroll. Giften deres kan imidlertid være giftig og forårsake irritasjon eller sekundære infeksjoner hvis de forverres.

Trinn for å forhindre skadedyr i vintermånedene inkluderer forsegling av åpninger med skadedyrbestandig caulk eller skum; trimming av vegetasjon for å gi en klar oversikt over fundamenter og vegger; lagring av søppeldunker i avstand fra bygningen; arrangere gårdsplasser for å eliminere gjemmesteder; og sikre at fuglebrett og andre utendørs fôringsområder for dyr er ryddet eller utilgjengelige.

For flere tips om skadedyrbekjempelse, se Orkin Canadas liste på www.orkincanada.ca/blog/

Innlegget Vinterskadegjørere kan søke ly hjemme hos deg, advarer skadedyrfirmaet appeared first on Hjemmeguiden.