Tuesday, June 18
Shadow

Enkle feil når du administrerer eiendommen din


Eiendom er en av de mest populære investeringene som kan føre deg til stabil inntekt. Enten med egen bolig eller med noen som du kan leie ut til andre. Hvis du har bestemt deg for å ta på deg eiendomsmegling som en måte å generere inntekt på, er du kanskje ikke klar over hvor mye arbeid som ligger i å administrere eiendommen din effektivt. Nedenfor skal vi se på noen vanlige feil som eiendomseiere gjør under forvaltningsprosessen, for å hjelpe deg med å unngå problemer i fremtiden.

Et hjem skal være varmt og innbydende, og derfor er et flott varmesystem så viktig. Du kan installere en kolonneradiator, i en moderne eller tradisjonell stil, slik at du kan være sikker på at eiendommen din vil være komfortabel hele året.

DIY fikse

Når du administrerer eiendommen din, kan det være fristende å bruke gjør-det-selv-løsninger for å spare penger, men hvis du er en utleier, kan denne tilnærmingen på en eiendom som ikke er ditt hjem føre til problemer lenger ned i linjen. . Du tror kanskje du sparer penger ved å fikse problemene selv, men det kan ende opp med å koste deg mer i det lange løp. I tillegg kan det hende du føler det er hensiktsmessig å la leietaker ta seg av eventuelle skader og reparere eventuelle problemer innenfor eiendommen din, men dette kan være skadelig ikke bare for deg hvis de skader seg selv, men også hvis de skaper problemet. verre med større skade. Når det gjelder å administrere eiendommen din, er det alltid best å ansette en profesjonell til å utføre reparasjoner for deg.

Ingen leietakerscreening

Å leie ut eiendommen din betyr at du må screene og veterinære leietakere for å velge noen som passer godt. Selv om det kan være tidkrevende å søke gjennom omfattende papirarbeid for å se om din potensielle leietaker oppfyller kriteriene, er det viktig at eiendommen din behandles med respekt, og å utføre disse kontrollene betyr at du er mer sannsynlig å få betalt i tide, nei uansett hvilket problem. Hvis du ikke er sikker på hva bekreftelsesprosessen din skal omfatte, bør du vurdere å sende inn en kredittrapport for å sikre rettidige og konsistente betalinger. Du bør også kjøre en bakgrunnssjekk der det er mulig.

Ansette feil firma

Du bør finne et selskap som forvalter eiendommer, fremfor bare å leie dem ut. Å ta deg tid til å finne det riktige forvaltningsselskapet betyr at du er mer sannsynlig å finne den rette leietakeren. Hvis du velger en eiendomsmegler for dette, sørg for at du har gjort undersøkelser først – noen meglere vil ikke ha erfaring eller tid til å administrere eiendommer, noe som betyr at du kan ende opp med en dårlig leietaker. Å ansette et eiendomsforvaltningsselskap kan være nyttig hvis du har flere eiendommer å leie – de kan hjelpe deg med å fikse eventuelle problemer og sikre at du fortsatt kan drive eiendommene dine på riktig måte.

Å være uorganisert

Hvis du har flere eiendommer, eller bare én, må du være i stand til å organisere alt papirarbeidet som følger med dem. Lagring er avgjørende når det gjelder å administrere eiendommen din, og betyr at du kan få tak i kontrakter, filer og kontakter når du trenger dem mest – og hvis du ikke finner dem, kan du ende opp med å tape penger eller enda verre få juridiske problemer. Jo mer organisert du er, jo mer effektiv vil du være i å administrere eiendommen din.

Mangel på inspeksjoner

Å følge med på regelmessige eiendomsinspeksjoner betyr at du lettere kan håndtere eventuelle problemer eller avvik. Å forlate en eiendom uten tilsyn over lengre tid betyr at problemer som kunne vært unngått kan forverres. Hvis du ikke gjør inspeksjonene dine på grunn av tidsmangel, kan eiendommen din ende opp med å bli ubeboelig, noe som betyr at du mister inntekt. Eiendomsinspeksjoner er avgjørende under forvaltningen.