Monday, June 24
Shadow

“Jeg fanget minst 50”: Peterborough-mannen presser utleier til å flytte “rottebefengt” leilighet


Rotter skal ha blitt funnet av Kai nær maten hans og i stua hans.

En annen innbygger i Peterborough ber utleieren flytte ham til en eiendom hvor han kan “føle seg trygg” etter å ha hevdet at leiligheten hans er “befengt med rotter”.

Kai Patel, 24, fra Herlington, Orton Malbourne, sier at han har fanget “minst 50 mus” siden han flyttet inn i leiligheten sin for 18 måneder siden, som han leier fra Cross Keys Homes.

Det er andre gang en innbygger i Herlington har bedt Cross Keys Homes flytte dem til nye hjem etter å ha funnet rotter på eiendommen deres.

Kai tror det kommer rotter gjennom veggene.

Men borettslaget sa at de hadde ansatt en «skadedyrspesialist» for å «utrydde rotter fra området».

“Jeg har fanget minst 50 mus siden jeg flyttet dit,” sa Kai.

– Det har forverret seg de siste ukene. De siste tre ukene har jeg tatt to-tre om dagen.

«Jeg føler meg ikke trygg i leiligheten min nå. Jeg er redd for å gå hjem eller spise hjemme.

«Alt jeg vil ha er et rom hvor jeg føler meg trygg. Jeg vil slå meg til ro igjen.”

Les mer

Les mer

Peterborough-beboerens bønn om å flytte ut etter “rottebefengt” leilighet -…

Kai skal ha ringt til skadedyrkontroll på eiendommen hans rundt 40 ganger siden han flyttet inn i leiligheten i mars 2021.

“Det begynte den første uken jeg bodde her,” sa han. «Jeg husker fordi jeg satt og spiste frokost om morgenen, og da jeg så på søppelkassene mine, så jeg noe grått.

«Jeg så bort, men fanget den igjen ut av øyekroken og skjønte at det var en mus.

“Rotter kommer gjennom veggene og inn på kjøkkenet mitt.”

Han sa at han gikk inn på kjøkkenet en natt og det var en mus i et krus.

“Til å begynne med var det et tilfelle av “grip, kast, ikke tenk” – men jeg byttet søppel en morgen og det var en nederst på den. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre fordi jeg ikke ville la ham gå for å komme tilbake.

«En annen gang hadde jeg fanget en mus mens jeg var borte i en uke, men da jeg kom tilbake og sjekket, hadde de andre musene begynt å spise den.

“Alt jeg ønsker er et sted hvor jeg kan leve lykkelig. Jeg har mistet så mye søvn, og det påvirker ikke bare livet mitt, men også arbeidsområdet mitt.

“Jeg vil bare at det skal være over.”

Cross Keys Homes sier at siden de mottok rapporter om rotter fra leietakere, har de ansatt en “skadedyrspesialist” og “arbeidet med lokale bedrifter og innbyggere for å utrydde rotter fra området.”

“Gjør alt vi kan”

En talsmann for Cross Keys Homes sa: «Da vi begynte å motta rapporter om rotteproblemet i området, hyret vi inn en skadedyrspesialist for å håndtere problemet. Siden den gang har vi jobbet med lokale bedrifter og innbyggere for å utrydde rotter fra området. Vi belaster ikke beboere for skadedyrkontrolltjenester, og vi legger dem heller ikke til våre serviceavgifter.

“I tillegg til skadedyrarbeidet har vi økt besøk til området for renhold og avfallshåndtering, og besøker området flere ganger i uken. Hver gang vi får melding om rotter fra beboer, vil vi besøke eiendommen for å fastslå omfanget av problemet og handlingene som trengs for å rette opp det.

«Selv om vi fullt ut kan forstå beboernes frustrasjon, kan dessverre rotter være et vanlig problem, spesielt i områder der det er mange butikker, barer og spisesteder. Vi gjør alt vi kan for å kontrollere rotter i området og vil fortsette å samarbeide om forebyggende tiltak, inkludert forsøpling og forsøpling.»