Friday, July 19
Shadow

Hvor du skal se etter gunstige forhold for termitter


Dr. Bob Davis, BC,
Representant for tekniske tjenester, BASF Professional & Specialty Solutions

“Forhold som er gunstige” for termitter er områder som har nok mat, vann og husly til å støtte termitter og er i fare for termittangrep. Inspeksjoner kan lokalisere termittaktivitet, skader og gunstige forhold. Ytre forhold som er gunstige for termitter inkluderer tre-til-jord-kontakt, overflødig fuktighet, rusk under / rundt konstruksjoner, ekspansjonsfuger, sprekker i plater og fundamenter, overflødig bladverk etter struktur, tre fra fundamentet med mer.

Gunstige innvendige forhold inkluderer baderomsfeller, dusjsluk, rørlekkasjer, fuktproblemer, innvendige skjøter, sprekker og fundamentavvik mv.

Når du anbefaler behandlingsalternativer til eiendomseiere, bruk gunstige vilkår til din fordel. Pest management fagfolk (PMPs) kan bruke etikette instruksjoner for å kontrollere og forhindre termitter som kan være forbundet med gunstige forhold. Et eksempel kan være påføring av ferdig tynning hvor nedgravd tømmer kobles til fundament.

Installering av et termitt-agnsystem forbedrer effektiviteten ved å plassere stasjonen riktig. Plassering av stasjoner nær gunstige forhold gjør at termitter kan finne og mate på agnet og overføre den aktive ingrediensen til kolonien raskere, slik at kolonielimineringen går raskere.